Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5: Susțin demersurile autorităților pentru deblocarea situației de la metrou

arhiva personala
Critian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone susține demersurile ministrului de Transporturi, Cătălin Drulă și ale ministrului de Interne, Lucian Bode în rezolvarea situației generate de greva sindicaliștilor de la metrou. Edilul spune că autoritățile nu trebuie să permită ca aceste persoane să blocheze traficul subteran, afectând astfel deplasarea cetățenilor către locul de muncă și punând în pericol sănătatea acestora, având în vedere aglomerația care s-a produs în celelalte mijloace de transport din Capitală. De asemenea, acest blocaj duce și la pierderi economice semnificative. Mai mult, acest protest este unul care crește riscul de infectare în rândul cetățenilor, în condițiile în care incidența cazurilor, înregistrată la 14 zile a ajuns la 6,67 cazuri la mia de locuitori.

„Să zică bogdaproste acești sindicaliști, să zică bogdaproste că acest protest nu a avut loc la stațiile de metrou aflate pe raza Sectorului 5, pentru că aș fi dispus ca Poliția Locală Sector 5 și forțele de intervenție să acționeze de îndată pentru degajarea intrărilor în stațiile de metrou. Suntem într-o Capitală europeană, nu putem tolera o anarhie. Trebuie să învățăm ce înseamnă autoritatea statului. Nu putem pleca pălăria în fața acestor interese de grup, care se ascund în spatele unor sindicate. Aceste nemulțumiri și frustrări se pot rezolva doar în instanțele judecătorești, nu prin confiscarea metroului. Autoritatea statului trebuie impusă în adevăratul sens al legii, chiar dacă în anumite cazuri există vid legislativ. Susțin autoritățile pentru a interveni de îndată, pentru a nu risca să transformăm acest protest cu sute de oameni într-un focar de îmbolnăviri. Este timpul ca autoritățile să intervină! Plângerile nu își iau rostul. Avem nevoie de o intervenție fermă!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Edilul solicită ministrului de Interne ca toți protestatarii din subteran să fie așteptați la ieșire și amendați pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.