Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone revine în politică. Este noul Coordonator Naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

piedone

Cristian Popescu Piedone își face revenirea în viața politică. Începând de astăzi 31 mai 2018, domnul Cristian Popescu Piedone a preluat functia de Cooordonator politic naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), anunță un comunicat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) remis redacției.

Gabriel Oprea recunoaște: Codrin Ștefănescu m-a convins să îl susțin pe Dragnea la șefia PSD

Din noua poziție va trebui să organizeze și să dezvolte structurile partidului în teritoriu în vederea congresului PPU-sl din toamna acestui an.

In cadrul sedintei de numire, domnul Cristian Popescu Piedone a precizat: „Sunt onorat să continui activitatea în cadrul partidului care m-a consacrat. Experienţă politică şi administrativă mă obligă să mă implic și sa câștig competiţiile electorale la care particip. Cred, de asemenea, că nu mi-am spus inca ultimul cuvânt în politica, cea facuta in interesul oamenilor. Tin insa sa precizez ca in acesta noua calitate nu sunt interesat de obtinerea niciunei funcţii de demnitate publică aleasă: primar, deputat sau senator. Nici acum, si nici in viitor. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.