Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Preda cere oprirea procedurii de extrădare a ziaristului turc: Nu există stat-membru UE care să fi răspuns solicitărilor sultanului de la Istanbul

Cristian Preda, Bogdan Carcu

Europarlamentarul Cristian Preda cere oprirea procedurii de extrădare a jurnalistului turc Kamil Demirkaye la cererea lui Recep Erdogan, mentionand ca niciun stat membru UE nu a raspuns solicitarilor acestuia in aceasta privinta.

Citeste si VIDEO Reacție INCREDIBILĂ a deputatului PSD Cătălin Rădulescu în Parlament: 'Lasă-ne, mă, cu poporul!'

"Cer Ministerului Justiției să oprească procedura de extrădare a ziaristului turc Kamil Demirkaye, pe care Erdogan îl vrea acasă în închisoare fiindcă îl acuză că e parte a rețelei lui Gulen. De fapt, Demirkaye conduce redacția bucureșteană a ziarului Zaman, care critică regimul Erdogan. Nimic mai onest. Autoritățile române sunt ținute de angajamentele internaționale pe care și le-au luat să nu extrădeze cetățeni către țări unde drepturile omului sunt în pericol. Or. Turcia e acum o asemenea țară. Dacă guvernul Dăncilă face așa ceva, se descalifică de tot în UE. Nu există stat-membru care să fi răspuns solicitărilor sultanului de la Istanbul", a scris Cristian Preda pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.