Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Preda: 'Și eu cred că AUR ar trebui scos în afara legii'

cristian preda

Fostul europarlamentar Cristian Preda consideră că partidul AUR ar trebui interzis după afirmațiile despre Holocaust.

„Sunt solidar cu penelistul Alexandru Muraru în privința raportării la AUR. Și eu cred că partidul lui Simion și Târziu, Șoșoacă și Lavric trebuie scos în afara legii. Declarațiile despre Holocaust sunt suficient de clare pentru a interzice activitatea acestor farsori, care calcă în picioare nu doar bunul simț, ci și legea care interzice - și pedepsește! - negarea Holocaustului”, a scris Preda pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL Alexandru Muraru anunță că a extins plângerile penale la adresa copreședinților AUR George Simion și Claudiu Târziu. El declară că AUR ar trebui scos în afara legii.

Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel" a condamnat, luni, manifestările "negaţioniste" ale AUR legate de Holocaust.

Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis, luni, un comunicat de presă, în care susţinea că, în ultimii ani, se constată o "acţiune sistematică de subminare" a calităţii învăţământului din România prin ridicarea la rangul de materii a unor "teme minore sau care pot face obiectul unor simple lecţii în cadrul materiilor existente (ex. educaţie sexuală, istoria Holocaustului, etc.), în paralel cu reducerea importanţei acordate materiilor fundamentale pentru formarea noilor generaţii: ştiinţele exacte, Limba şi literatura română, Istoria naţională".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.