Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea acuză 'Mafia PNL-Vanghelie de la Sectorul 5'

rizea-evz.ro

De-a lungul timpului, primarul, acum suspendat, Marian Vanghelie și mâna sa dreaptă, actualul primar interimar Dan Croitoru (PNL), au pus la cale un mecanism de fraudare a banului public, susține Cristian Rizea, președintele și candidatul PSD la Primăria Sectorului 5 într-un comunicat de presa remis stiripesurse.ro

Consiliul Local controlat de Vanghelie și locotonentul său Croitoru au creat mai multe societăți din bugetul cetățenilor: deja celebrul Economat, dar și AIS, bidoane de şifonat banii cetăţenilor.

În același timp, ADP Sector 5 a fost pus pe butuci, iar curățenia și deszăpezirea din sector nu s-au făcut, banii ajungand în buzunarele găştii. Din 1000 de angajați în 2010 astăzi ADP mai are ...3.

Banii au fost sifonați pentru hoteluri la Predeal, Vanghelioane și alte afaceri private ale grupului PNL-Vanghelie. Acum prin AIS, societate unde acționar unic este Consiliul Local sector 5, se pregătește un tun de10 milioane de euro pentru "amenajarea" a 38 de parcuri. A

m atras atenția în nenumărate rânduri asupra mafiei PNL-Vanghelie, care refuză prin Consiliul Local să se constituie parte civilă în dosarul aflat pe rol al primarului care nu mai este, acuzat de DNA de un prejudiciu de 90 milioane de euro.

Aceeași mafie ține la secret bugetul sectorului, în ciuda deciziilor definitive ale justiției. PSD Sector 5 va semnala opiniei publice, aşa cum a făcut şi până în prezent, afacerile necurate ale acestui grup infracţional organizat care de 15 ani a distrus pas cu pas sectorul nostru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.