Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Seidler de la USR, atac dur la adresa Liei Olguţa Vasilescu: 'Ar trebui să îşi asume răspunderea pentru haosul creat prin legea salarizării'

www.romaniatv.net
Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Muncii ar trebui să îşi asume răspunderea pentru haosul creat prin legea salarizării, a afirmat luni deputatul USR Cristian Seidler, la dezbaterea moţiunii simple intitulate "Lia Olguţa Vasilescu - ministrul minciunii şi al injustiţiei sociale", depusă de Partidul Naţional Liberal. "Doamnă Lia Olguţa Vasilescu, renunţaţi vă rog la ipocrizia de a susţine că legea salarizării şi involuţia fiscală a dlui condamnat penal Darius Vâlcov nu au vreo legătură, ştiţi foarte bine că vin la pachet. (...) Foarte mulţi români văd în fluturaşii de salariu minciunile spuse cu tupeu. Astăzi este ziua de bilanţ a dnei Lia Olguţa Vasilescu, iar dânsa trebuie să îşi asume răspunderea pentru haosul creat prin legea salarizării scrisă pe genunchi. Doamnă ministru, când primiţi două cartonaşe roşii consecutive se cheamă că trebuie să înţelegeţi că e timpul retragerii din activitate", a declarat deputatul USR, conform Agerpres.

El s-a adresat din plenul Camerei Deputaţilor votanţilor PSD: "Odată cu fluturaşul de salariu aferent lunii ianuarie 2018 aţi aflat că politicienii cărora le-aţi acordat încredere v-au înşelat. E timpul să le spunem pe nume unor adevăruri dureroase - Olguţa Vasilescu a fost şi este total nepregătită pentru rolul de ministru al Muncii".

Potrivit lui Seidler, "diferenţa dintre salariu şi venit îi este necunoscută" Liei Olguţa Vasilescu.

"Nu a fost niciodată (ministrul Muncii - n.r.) în situaţia de a acorda salarii din veniturile pe care le-a realizat prin munca dânsei. Nu a fost niciodată în situaţia de a explica vreun fluturaş vreunui angajat de-al dânsei. Ştim acest lucru din biografia dânsei. În plus, niciodată nu a avut rolul de antreprenor sau de secretar de şcoală comunală, de a fi pusă în situaţia să explice colegilor de ce luna aceasta, luna viitoare, banii de salariu vor fi mult mai puţini. Pe lângă faptul că e nepregătită, dna Vasilescu este incompetentă. (...) Dacă ar fi fost competentă, ar fi putut să prezinte studiu de impact a ceea ce se află în fantasmagoriile anexei la legea salarizării. Nici până în ziua de astăzi acest lucru nu s-a putut face. A lăsat însă să zburde salariile din administraţia publică locală, nefăcând diferenţa între incompetenţi şi competenţi, pentru că, ştim bine, în ziua votului va fi nevoie de cei incompetenţi dar clienţi politici. Nepregătită şi incompetentă, Olguţa Vasilescu este şi mincinoasă. Ultima minciună a spus-o chiar aici în plen - atunci când contribuţiile la pilonul II de pensii scad cu 11,73% să vii să spui cu tupeu aici că nu au scăzut - asta se numeşte pur şi simplu minciună", a susţinut Cristian Seidler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.