Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Țânțăreanu dezvăluie cum a învins cancerul - 'La mine acasă au fost toți președinții României'

tantareanu

Cristian Țânțăreanu a vorbit într-o emisiune tv despre problema gravă de sănătate pe care a învins-o în urmă cu mai mulți ani. Omul de afaceri a suferit de cancer de colon și s-a operat în Franța. A povestit totul, cu umor, La cină, la Digi 24, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

“N-a fost o problemă grea. Eram cu chimioterapie și veneau 7 televiziuni cu două dezbrăcate… iar eu, cu chimio, abia stăteam în picioare. Veneau prieteni și eu eram cu o pompă d’aia de la chimioterapie pe care o țineam 24 de ore și băga otravă. Îmi era un rău… dar a trecut, nu e grav! N-am avut probleme mari de sănătate. Cancerul ăsta… dacă nu mă duceau cu forța la operație, acum eram mort. Mi-am pus lucrurile în ordine, ca să nu se lupte urmașii pe avere. Le-am dat toate de atunci. D’aia sunt eu băiat sărac!”

Întrebat de ce s-a operat în străinătate, dacă nu a avut curaj să intre pe mâna medicilor români, Țânțăreanu a spus: “Nu vorbesc de medici, vorbesc de spital! Nu funcționează. Nici acum nu funcționează spitalele cum trebuie. Mi-a fost recomandat un profesor din Franța care operează numai colon”.

Cristian Țânțăreanu construiește astăzi un centru gigant de evenimente pe malul lacului, la Corbeanca. Întrebat dacă nu a obosit, afaceristul a spus: “încă sunt tânăr! Pe la 95, 96 de ani, încep să mă bucur de ce am.”

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a povestit “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, amănunte de la petrecerile de pomină pe care le-a dat în Corbeanca, comună devenită cunoscută în întreaga țară și datorită lui. Proverbiale sunt chefurile date de omul de afaceri. “Tot timpul am suferit că la petreceri nu încap câți vreau eu. Aici încap vreo 2.000 de oameni, deci ar încăpea! Mă gândesc să fac un dans cu pensionarii, că mă pregătesc de ultimul drum, să fie o atmosferă veselă” - spune amuzat Țânțăreanu. În politică, nu s-a gândit niciodată să intre, dar a primit vizita multor politicieni români.

“Eram foarte mândru la început… La mine acasă au fost toți președinții României, toți mi-au călcat pragul, mai puțin primul și ultimul: Ceaușescu și Iohannis. Era tot Guvernul, miniștri veneau… au fost foarte multe evenimente la mine acasă. Mi-a făcut mare plăcere, dar de ani de zile nu mai vezi decât întâmplător câte un om politic. Nu că aș avea ceva cu ei, dar mulți dintre ei sunt de foarte proastă calitate” -  a spus Țânțăreanu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.