Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a pierdut finala de la Madrid: Aproape s-a bătut singură

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu susține, după ce Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open 2019, că vina îi aparține româncei, explicând unde a gresit aceasta.

"Scorul meciului Halep-Bertens trebuie citit așa: 4-2, 0-6, 4-4. Deci, în afara acestui 6-0 pe care Bertens i l-a dat Simonei la mijlocul meciului, Simona a fost fie în avantaj, 4-2, fie la egalitate cu olandeza, 4-4. Simona a pierdut pentru că a vrut să câștige jucând excesiv pe reverul adversarei, fără să recurgă la jocul ei secund, agresiv, cu inițiativă. Kiki Bertens, la 4-2 și-a luat inima în dinți, a riscat lovituri tari, la limită, a pus scurte, i-au reușit și încrederea ei a crescut progresiv. Când Simona a înțeles că trebuie să atace și să riște a echilibrat imediat jocul, dar era prea târziu pentru că Bertens și-a păstrat breakul din setul doi servind excepțional. Așa cum spuneam înainte de această finală decizia a fost la Simona: aproape s-a bătut singură!", a scris jurnalistul pe Facebook.

Citeste si Erdogan respinge criticile internaționale generate de anularea rezultatului alegerilor: Poporul nostru nu va ceda ameninţărilor şi presiunilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.