Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu 'altă întrebare' pentru Klaus Iohannis, după momentul delicat de la Cotroceni/ VIDEO

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu pornește de la momentul în care președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalistul Dan Tapalagă de ce la Neamț a dat vina imediat pe cei de la PSD, în schimb la Sibiu, acolo unde avem cea mai ridicată rată de infectare din țară, nu găsește vinovatul politic.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Președintele Iohannis a refuzat să răspundă la această întrebare, astfel că jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi adresează ”altă întrebare”: „Dacă, în loc să ajungă președinte, rămânea primar PNL la Sibiu, în situația de față, cum se scotea la vopsea?”.

Președintele Iohannis a acuzat pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț autoritățile locale PSD. Întrebat de ce nu găsește nicio vină autorităților locale PNL de la Sibiu pentru rata uriașă de infectări, președintele a refuzat să răspundă, ce-i drept fără să zică: „Altă-ntrebare” – a zis: „Numai o singură întrebare”. Totuși, îi punem noi altă-ntrebare: „Dacă, în loc să ajungă președinte, rămânea primar PNL la Sibiu, în situația de față, cum se scotea la vopsea?”.

Mai jos momentul delicat de la Cotroceni:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.