Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu dă de pământ cu PNL și USR: 'Dreapta nu a înțeles niciodată ce așteaptă oamenii'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a critica, la Digi 24, felul în care PNL și USR au decis să acționeze, după ce PSD a fost îndepărtat de la Palatul Victoria prin moțiune de cenzură. Jurnalistul este de părere că ”dreapta” nu a înțeles ce vor românii de la ea, fără a prezenta pe ce se bazează afirmațiile sale și contrazicând, astfel, toate opiniile liderilor PNL care, în spațiul public, clamează că fac exact ce vor românii.

„PSD a fost înfrânt. S-a mai întâmplat asta, în 30 de ani. PSD a fost cel mai important partid în acești 30 de ani, a fost la guvernare în 70% din acest timp. Până anul trecut nu a pierdut niciun rând de alegeri. Uneori nu a câștigat, cum s-a întâmplat în 2008, dar nici nu a pierdut. A fost întotdeauna în prima poziție politică în România.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

A fost totuși învins de câteva ori, de Convenția Democratică în 1996, a fost învins de Băsescu în 2004 și 2009. De fiecare dată, ce au așteptat oamenii, după scoaterea PSD de la conducere? Ceva ce nu a înțeles „dreapta”. Nu a înțeles niciodată ce așteaptă oamenii după ce PSD a fost scos pe tușă de ei, de alegători.

Așteptau în primul rând cinste, așteptau ca din punct de vedere moral să fie opusul celor de la PSD. Oamenii așteptau o guvernare cinstită. Acești liberali și USR au ajuns la putere în urma unor manifestări care nu s-au bazat pe buzunar și burtă, cum se întâmplă de obicei. Colectiv – oamenii ăia au ieșit pentru chestii profund umane. OUG 13 – au ieșit pentru că era un abuz teribil. 10 august nu a fost o manifestație pentru mărirea pensiilor și salariilor, a fost manifestarea unei idei. Cei care au votat așa – și ei au scos PSD din pâine – așteaptă din partea celor aflați acum la guvernare tot idei morale și comportament în registrul moral”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Raed Arafat atenționează: Asta e concurență neloială! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.