Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ultraşii: 'Bezmetici violenţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam violente proteste

Protestele împotriva Ordonanţelor pe Justiţie au fost deturnate în această seară de mai mulţi huligani, iar totul s-a transformat într-un război total între jandarmi şi ultraşi. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a sărit la gâtul ultraşilor pe care i-a făcut praf în direct.

Citeşte şi: Echipa de transmisiune a Antena 3 a fost ATACATĂ

"Este vorba de manifestarea clasica, am putut-o vedea de atatea ori. Daca va mai amintiti de pilda demonstratiile din 2012 impotriva guvernului Boc, aceleasi siluete, aceleasi personaje, grupul acesta de bezmetici violenti. Au venit pregatiti cu fulare care le acopera jumatate de fata, cu pietre, cu petarde, cu singurul scop de a se bate cu jandarmii. Indivizii acestia nu pot fi numiti protestatari, nu au nicio legatura cu protestatarii autentici. Toti acesti batausi nu au nicio pancarta. Arunca cu garduri si nu au nicio idee in cap. Jandarmii trebuie sa procedeze conform regulamentelor, sa-i izoleze.

Citeşte şi: O nouă DEMISIE din cauza Ordonanţelor pe Justiţie: 'Nu pot gira asemenea acţiuni' / VIDEO

Au venit la adapostul intunericului, cand s-a adunat multa lume, ca sa o paraziteze. Pericolul cel mai mare este ca astfel de incidente pot fi folosite de o presa transformata in propaganda pentru a denigra gestul onest al acestor sute de mii de oameni care au iesit in strada. Au reusit sa-i indeparteze pe manifestantii pasnici prin acea busculada periculoasa cu flacari. Au actionat ca un grup de provocatori. Sunt pur si simplu niste cretini independenti, care asta stiu asta fac. In serile urmatoare Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria de la bun inceput, ei trebuie arestati imediat", a spus jurnalistul, conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.