Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, despre referendum: 'Dăncilă a spus, la Bruxelles, că nu fac campanie. Evident că fac, fac campanie pe dedesubt'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu susține că, în ciuda mesajelor transmise de politicieni potrivit cărora nu vor face campanie, aceștia se vor implica, însă pe dedesubt, menționând că scopul referendumului pentru redefinirea familiei este unul politic.

"Campania o să o facă activiștii de partid, în teritoriu, înfrățiți cu oamenii Bisericii. O să facă în școli, o să fie cazuri clare de profesori, învățători care o să spună: mergeți la referendum, că altfel, jale! O să fie rău de voi, vă înghite iadul, dacă nu mergeți la referendum. Doamna Dăncilă s-a aflat la Bruxelles în situația „penibilă” de a se duce în grupul socialiștilor europeni, din care face parte PSD, și oamenii ăia o întreabă: nu știți că noi suntem pentru protejarea comunității LGBT? Faceți parte din grupul socialiștilor! Cum veniți cu referendumul pentru familie? Și atunci ea a spus că „nu facem campanie”. Evident că fac campanie, fac campanie pe dedesubt.

(..)Pentru mine, acest referendum înseamnă o pledoarie pentru mersul pe jos, ceea ce e sănătos, domnule! Face foarte bine mersul pe jos, activează circulația, îmbunătățește tranzitul intestinal, crește tonicitatea, previne varicele... Asta o să faceți! Sportul mersului pe jos. Foarte bine! Vă duceți acolo și acolo nu veți face nimic! Veți pune ștampila pe o hârtie lipsită de orice valoare. (..)

Citeste si Miracolul din Oceanul Pacific - Toți pasagerii au supraviețuit după ce avionul s-a prăbușit

De ce se raportează dl Dragnea în toate acțiunile lui politice viitoare la referendum? Ce treabă are, de pildă, remanierea guvernamentală cu referendumul pentru familie? (...) Asta înseamnă că PSD este implicat politic în referendum, pentru că altfel ce influență să aibă asupra acestor manevre politice ale lui Dragnea, dacă PSD-ul nu e implicat politic în el?! Ce speră? Speră să se strângă un număr suficient de cetățeni și asta să fie interpretat de Biserica Ortodoxă ca o adeziune entuziastă la Biserică, să vină oamenii la Biserică mai abitir de-acum înainte și să dea banul, poate ceva mai mult... Nu numai de PSD (e susținut - n.r.). Nu!, a declarat, la Digi24, Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.