Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

Captura TV
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că i-ar adresa trei întebări Andreei Esca, după ce s-a aflat că aceasta are coronavirus. CTP arată că o poziție publică a vedetei i-ar putea face să înțeleagă pe toți că acest virus este extrem de periculos.

Citește și: Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

”Lung prilej de vorbe și de ipoteze: ce se întâmplă cu Andreea Esca, cea mai cunoscută și iubită „ancoră” de televiziune din România? Este infectată cu coronavirus? Sunt contaminați și membri ai familiei?

Ca gazetar, i-aș pune Andreei trei întrebări:

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?

4. Și o întrebare pentru dumneavoastră, stimați cititori: oare câți dintre manifestanții din Piața Victoriei împotriva „lagărului medical” și doctorilor-dictatori Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Géza Molnár, Beatrice Mahler, credeți că s-au numărat printre cei 600.000 de oameni care au demonstrat în 2017 nu numai în Piața Victoriei împotriva asaltului sălbatic asupra democrației și statului de drept și încercării de reinstaurare a unei dictaturi personale în această țară?”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.