Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, după ÎNFRÂNGEREA Simonei Halep: A avut benzină până acolo, la mingea de meci în tiebreak. Bertens a meritat acestă victorie

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține, după ce Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, că înfrângerea a fost cauzată de oboseală, menționând că adversara româncei, iar olandeza Kiki Bertens, a meritat categoric această victorie.

"Nu e o înfrângere care să ne doară așa mult. Cumva e logică. Simona a avut benzină până acolo, la mingea de meci în tiebreak, aceea a fost șansa ei. I-a spus lui Darren la consultarea de la setul 2: am avut șansa mea, acum nu mai pot. Chiar nu mai poate, a făcut niște eforturi uriașe în aceste două săptămâni, a jucat, au fost zile cu câte două meciuri, a avut meciuri foarte dure în spate, dacă e să ne gândim la Pavliucenkova, la Sloane Stephens, meciuri de aproape trei ore, de mare uzură psihică și fizică. Pur și simplu nu a mai putut fizic în setul al treilea și Bertens a câștigat. Mai proaspătă, are mai puține eforturi în această perioadă, dar a și jucat un tenis remarcabil, a fost foarte solidă de pe fundul terenului. Câtă vreme Simona a reușit să o miște și să o oblige pe masiva Bertens să lovească mingea din deplasare, lucrurile au mers bine pentru Simona. Apoi, obosind Simona, a început să-i dea la mână. Și de pe picioare, Bertens lovește năprasnic și ia controlul jocului. A fost o ecuație normală a acestui meci, dar el ar fi putut să fie câștigat de Simona acolo, la mingea aceea de meci sau la finalul acela de tiebreak. Totul a depins de un fir de păr. Dacă greșea atunci Bertens - ceea ce n-a făcut, Bertens a arătat acolo soliditate psihică la mingea de meci, mingea aceea de meci n-a greșit-o Simona, a câștigat-o Bertens! Deci, a arătat forță, a meritat categoric această victorie", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.