Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, după interviul de la Digi 24 dat de Viorica Dăncilă: 'A păstrat discursul de prostire a pitecantropilor de la Liviu Dragnea'

ctp cristian tudor popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, în direct, la Digi 24, interviul acordat de premierul Viorica Dăncilă la același post de televiziune, primul interviu de la lansarea candidaturii la prezidențiale. Gazetarul a criticat tactica discursului prezidențiabilului, păstrat încă de la Liviu Dragnea, un discurs de prostire, pentru pitecantropi, după cum a apreciat gazetarul.

Citește și: Mega Image vrea să dea mega-lovitura! Se schimbări îi așteaptă pe clienți

„Doamna Dăncilă a spus un singur lucru corect, după părerea mea în acest interviu, la sfârșit, când a afirmat: 'Viorica Dăncilă e aceeași!' Da, Viorica Dăncilă este aceeași, cu toate că s-a străduit vreme de 45 de minute să demonstreze că este și altcineva. De ce? Pentru a încerca să păstreze votanții PSD-ului Dragnea, adică cei 23% și în același timp încearcă să recupereze ceva din votanții PSD care nu au mai venit la vot și au contribuit la prăbușirea partidului în acele alegeri. Chestiunea cu lovitura de stat, doamna Dăncilă ce face, lucrează cu tertipul, 'Nu spun, dar zic'. Susține în continuare această prostire în față în stil Dragnea, și anume că o adunătură de câteva zeci de huligani înarmați cu pietre și peturi, care se încaieră cu jandarmii din fața unei clădiri a Guvernului goală, voiau să dea o lovitură de stat și vorbește de alte țări europene de vestele galbene și așa mai departe, fără nicio legătură, este o zicere pentru pitecantropi. Pe de altă parte ce spune dânsa mai departe: 'Nu știu, sunt dosare să se cerceteze să răspundă cei vinovați, dar e lovitură de stat', aici este trucul doamnei Dăncilă să prezerve voturile pe care le mai au și să încerce să obțină altele”, a comentat gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.