Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu e șocat de agresiunea din București: 'Nu am trăit, nici în perioada ceaușistă și nici după 1989, într-o atmosferă atât de nesigură'

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arată îngrijorat de creșterea nesiguranței cetățeanului pe stradă. Într-o intervenție la Digi 24, gazetarul a comentat imaginile devenite virale luni cu o agresiune petrecută în traficul bucureștean, în care doi tineri îl agresează pe pasagerul din dreapta al unei mașini, cu o violență extremă. Cristian Tudor Popescu s-a arătat șocat de violența și furia cu care agresorii și-au petrecut atacul.

„Ăia doi vin în fluxul de mașini ca la pescuit, din margine, și se duc mai întâi la mașina din spate. Se uită și probabil prin geamul nedeschis complet al mașinii văd, cel mai probabil, bărbați sau un bărbat în mașină, care ar fi putut să le opună rezistență. Se duc mai departe. Păi dacă le-ar fi cunoscut pe fetele din mașină, n-ar fi cunoscut și mașina în care erau și se duceau direct la Loganul respectiv? Nici vorbă! S-au dus, au găsit geamul deschis și ăla a început să lovească fără să-o fi zis ceva persoanei dinăuntru, că ar fi avut ceva cu ea...Direct a lovit!

Citește și: E oficial! Ce se întâmplă cu pedofilul din Olanda

De ce am ținut să spun asta? Pentru că se putea întâmpla oricui, nu e vorba că le cunoșteau, sunt sigur că nu cunoșteau pe nimeni din mașină de acolo. Indivizii ăia au venit cu o nonșalanță înspăimântătoare”, a spus CTP la Digi24.

Gazetarul a criticat și lipsa de simț civic al celorlalți șoferi, mulți, pentru că era o oră de vârf, care așteptau în trafic și care au fost martori la întreaga scenă. Nimeni nu a intervenit și nici măcar nu a reacționat în vreun fel. „Ce să facă șoferii, ce să facă cei aflați în trafic? Puteau să facă un lucru simplu, nu le cer acte de curaj, de eroism: când cei doi s-au urcat pe bancheta din spate, era traficul strâns, cel din față și cel din spate puteau să avanseze un metru și să blocheze mașina. Probabil că mașina și-a continuat drumul, mai mult ca sigur, în trafic, sub amenințare, cu cei doi în spate. Acest lucru nu s-ar mai fi putut întâmpla. Au văzut ce se întâmplă atât cei din spate, cât și cei din față. Ar fi putut să blocheze mașina cu cei doi acolo, care puteau fi filmați când ieșeau, se putea suna la 112 și așa mai departe”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Gigi Becali și-a chemat fina în fața judecătorilor- Suma uriașă pe care i-o datorează Gabriela Firea

„Eu nu am trăit, să știți, nici în perioada ceaușistă și nici după 1989, într-o atmosferă atât de nesigură, cu un grad atât de mare de insecuritate pentru simplul cetățean, ca acum”, a conchis CTP la Digi24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.