Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Tudorel Toader: 'Este primul ministru care emite un decret ca Nicolae Ceaușescu'

www.digi24.ro
CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, reacție incendiară la OUG prin care secția de investigare a infacțiunilor din justiție primește puteri sporite.

"T. Toader este, după știința mea, autorul unei premiere absolute în guvernările post 1989: este primul ministru care emite un decret ca Nicolae Ceaușescu.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Acum, Secția pentru Investigarea Magistraților, pe scurt SECȚIA, se constituie ca o altă Justiție, cu circuit închis, așa cum înființaseră comuniștii magazine cu circuit închis unde se găseau de toate și avea acces numai nomenclatura de partid, în vreme ce românii de rând alergau după gheare de pui. Până la paralizarea completă sau desființarea DNA, SECȚIA va înșfăca toate dosarele lui Dragnea și ale bandei lui, fabricând, în același timp, dosare tuturor celor puși pe lista neagră de Dragnea și banda lui.

Totul sub comanda unică a lui T.Toader, în afara oricărei autorități a Justiției de până acum.

Începutul a fost făcut cu dosarul TEL DRUM al lui însuși Dragnea, pe care SECȚIA încearcă a patra oară să-l ia de la DNA, amenințând cu pușcăria procurorul de caz.

Și cu acuzațiile grotești pe care i le-a montat Laurei Kovesi.

Mesajul pentru toți magistrații din această țară este: când luați șpagă ca ca să judecați strâmb, să nu vă mai fie frică de DNA",scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.