Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl face praf pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Dânsul este în primul rând un nesimțit'

Digi24
Călin Popescu Tăriceanu

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre bătălia pentru Primăria Capitalei. Gazetarul l-a luat în colimator și pe Călin Popescu Tăriceanu despre care a spus că este un pesedist care va lua voturi de la Gabriela Firea însă procentul va fi nesemnificativ.

Cristian Tudor Popescu, despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei - Candidează de plictiseală. O să ia sub 10%

„ El este pesedist. Tot comportamentul lui din ultimii ani a fost acela al unui pesedist și așa este perceput de către alegători. N-are cum să ia voturi din partea dreapta. Cine dintre votanții PNL și USR să treacă la Tăriceanu? El va lua voturi de la doamna Firea - nu Traian Băsescu - însă într-o cantitate nesemnificativă. Nu va conta. Aici e și o contradicție logică, dar așa ceva la domnul Tăriceanu este parfum de tei. Dânsul este în primul rând un nesimțit... Dânsul spunea că nu mai candidează în alegerile prezidențiale de anul trecut, după ce n-a mai fost ajutat de PSD, pentru că nu are șanse de unul singur cu ALDE. Acum, uite că nu mai funcționează raționamentul, candidează. De ce? Ca să se mai facă vorbire despre dânsul, în speranța că va mai aduce ceva voturi pentru partidul său de apartament”, a spus Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.