Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl face praf pe Sebastian Ghiţă: 'Este pământul minţii'

laura codruta kovesi florian coldea

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus zilele trecute la Parchetul General un autodenunţ. Acesta susţine că a ajutat-o pe Laura Codruţa Kovesi să scape de acuzaţiile conform cărora şi-ar fi plagiat teza de doctorat. Cristian Tudor Popescu nu crede niciun cuvânt din autudenunţul lui Ghiţă şi l-a făcut praf pe deputatul Partidului România Unită.

CIteşte şi: LOVITURĂ din CSM pentru Laura Codruța Kovesi: 'Ar trebui să conştientizeze pericolul enorm'

"Fabulos. Deci este... pământul minţii! E un caz de hipnoză în masă. Se discută de două zile, de când acest individ a deschis gura, despre plagiatul Laurei Codruţa Kovesi. Care plagiat? Tot ce a spus acest om n-are nicio legătură cu doctoratul procurorului şef Kovesi. Nicio legătură. Ce a spus el? Hai să fim atenţi la ce a spus.

A spus: Eu, făcând parte dintr-o comisie, acum patru ani, comisie care e secretă, nu pot să vă spun din ce membri era compusă, ca să nu fie arestaţi şi agresaţi – imediat a precizat asta -, făcând parte din această comisie noi am făcut un raport fals, zice el. Şi am scris în raportul respectiv că nu a plagiat în lucrarea de doctorat Codruţa Kovesi întrucât – de ce este fals raportul? - întrucât noi nu ne-am întrunit niciodată. Declară dânsul. Deci nu au văzut această lucrare niciodată, nu au analizat-o, nu s-au întrunit, n-au votat şi au scris din burtă acolo acest lucru. Ce legătură are asta cu plagiatul sau neplagiatul doctoratului doamnei Kovesi? Are legătură cu falsul intelectual de care poate fi acuzat domnul acesta.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Dacă e o problemă cu plagiatul doctoratului doamnei Kovesi, se face sesizare. Nu la parchet, nu la DNA şi nu la Parchetul General. Că acolo nu se stabileşte un plagiat. Se face la CNADTCU acum. Cum a şi zis ministrul Educaţiei: faceţi o sesizare. ", a spus jurnalistul la Digi 24.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.