Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl UMILEȘTE pe Tudorel Toader: 'Jalnic trepăduș, o slugă, s-a pus capră, nesimțire, ar trebui să plece'

ctp cristian tudor popescu

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ, marţi, propunerii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Scorul a fost 6-1, singurl vot pentru revocare aparținând chiar ministrului.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Toader, pe care la numit ”jalnic trepăduș, o slugă, s-a pus capră” și a stabilit că ”trebuie să plece”.

Citește și: Un COLOS mondial intră în acționariatul Digi! Anunțul a fost făcut AZI

”E cel mai jalnic trepăduș pe care l-a cunoscut justiția română în 28 de ani. Trepăduș, adică slugă a puterii politice. Este aprodul Purice al PSD. PSD-ul îl ține pe Tudorel Toader, care s-a pus capră pentru coaliția PSD-ALDE, fiind boierit cu functia de ministru de Justitie.

Ce a spus, astăzi, domnul Tudorel Toader? ”Sunteți convingătoare pentru cei care nu se pricep”, iar mai înainte a spus ”știu cum veți vota”. Toader le-a spus membrilor CSM ca sunt niște nepricepuți, din moment ce s-au lăsat convinși de Kovesi. Așa se interpretează și votul său, putea să se abțină, așa ar fi făcut orice om de bun-simț din această țară. Dincolo de nesimțire, a transmis mesajul ”voturile voastre toate șase nu fac nimic în raport cu votul meu”.

Citește și: Veşti IMENSE de la Guvern: Vin banii de la stat – ce persoane sunt vizate

El a mai spus că dacă CSM nu face cum spun eu, dacă presedintele Iohannis nu face cum spun eu, dacă nici CCR nu o dă jos, atunci poporul o va da jos. Omul acesta este justiție, va dați seama?

Nu ar trebui să mai stea o oră în funcție, ar trebui să plece, după toate jignirile aduse la adresa CSM, a desconsiderării CCR, a președintelui. El e susținut de cei care îl boieresc, de PSD. Într-o societate normală, omul acesta nu ar trebui să plece doar din Ministerul Justiției, ci din justiție, să se ducă unde vede cu ochii.”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește și: Patriarhia Română are planuri mari: Ce vrea să construiască în București .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.