Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu laudă jocul Simonei Halep, dar trage un semnal de alarmă: Ce trebuie să schimbe tenismena pentru meciul viitor

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu caracterizează meciul de astăzi al Simonei Halep drept unul compact, solid și așezat. Totuși, spune gazetarul, Simona trebuie să-i ajusteze serviciul, acesta fiind singurul ei punct slab, pe care din feriicire, Cori nu a știut să-l exploateze.

„Aș spune că Simona a pus șaua pe nărăvașa Cori, pentru că este o nouă victorie tactică strălucită a Simonei, după cea cu Azarenka. Dacă în meciul cu Azarenka, Simona a forțat-o pe agresiva bielorusă, să greșească, trimițându-i mingi liftate, mai înalte, dar lungi în același timp și Azarenka s-a bătut încercând să câștige puncte directe pe astfel de mingi, cu Cori, decizia tactică a Simonei a fost opusă, aș putea spune, de câte ori a avut ocazia, a atacat ea, a lovit riscant, a ales să schimbe prima direcția de joc, să lovească mai tare, decisiv și în felul acesta nu a lăsat-o pe Cori să ia inițiativa. I-a respins tentativele de a controla jocul cu un echilibru deosebit, apărare atac, singurul punctmai slab în jocul ei, a fost serviciu, a avut momente când a greșit mult, a făcut duble greșeli în serie, și a fost atacabil serviciul ei. Per ansamblu, un nou meci foarte solid din punct de vedere psihic si tactic al Simonei Halep. Pentru meciul următor Simona un singur lucru are de făcut, să mai ajusteze câte ceva la serviciu, acela mi se pare singurul punctmai sensibil în jocul ei, în rest mi se pare destul de solidă, adunată, compactă în joc”, a comentat gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.