Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu șochează după ce Simona Halep a prins seminifinalele US Open: I-aș pupa...

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu are doar cuvinte de lauda pentru Simona Halep, dupa victoria uriasa din fata Viktoriei Azarenka! Jurnalistul lauda atitudinea romancei, care a fost nevoita sa lupte din greu cu o adversara extrem de agresiva.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în semifinale la US Open

Miezul de stea!

Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!

Ce privire a avut la schimbul ucigaș, „ruletă rusească”, cu care a făcut break la 3-3! „Căpcăuna” Vica s-a îndoit pur și simplu sub forța și hotărârea care izbucneau de dincolo de fileu.

La 5-4, când mă suisem în picioare pe scaun și Simona servea pentru meci, Azarenka a trimis un retur la limită. Mangusta a cerut probă video, apoi s-a uitat cu atenție la urmă și i-a făcut semn Marianei Alves că anulează solicitarea. Totul cu un calm de dispecer de zbor într-un turn de control! Mesajul transmis Azarenkăi era apăsat: îmi păstrez challenge-ul, pentru că pot să și pierd ghemul ăsta, dar o să lupt cu tine oricât e nevoie și tot te bat!

Vă rog să mă credeți, în clipa aceea am știut că orice s-ar întâmpla, va câștiga. Pentru că i se vedea miezul de stea! Miezul reactorului nuclear Simona Halep!

Citește și: FA-BU-LOS Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open

Am trăit cel mai bun meci din cariera de până acum a Simonei. Peste victoria la Serena Williams de anul trecut, la Singapore. Pentru că, pe lângă lovituri extraordinare, Simona are acum maturitate în joc, consecvență tactică, viziune a meciului.

E o șansă uriașă faptul că valorosul Darren Cahill, cu priceperea și felul lui de a fi care îi generează încredere, a rămas alături de Simona, câștigând și el partida cu „fostul” Wim Fissette.

Așa cum știți, nu-mi place să fac pronosticuri. Dar acum, nu pot să nu vă spun ce simt, oricât mi-ar plăcea Flavia Pennetta ca jucătoare și ca femeie: în saltul ei către The Great Real Grand Slam, Serena va da din nou peste Simona!”, e mesajul lui CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.