Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu s-a decis: A anunțat cu cine VOTEAZĂ

ctp-ponta

Cristian Tudor Popescu a afirmat că Victor Ponta este un politician mai bun decât Klaus Iohannis, cu un discurs în care a amintit de mama şi bunica lui, şi chiar de episcopul greco-catolic Iuliu Hossu, pentru a-şi atrage astfel şi această parte a electoratului. Chiar și așa, CTP a afirmat că nu îl va vota duminică.

”Nu vreau să spun nimic despre cât de bun preşedinte va fi Victor Ponta, dar cu siguranţă e un politician mai bun decât Klaus Iohannis. Tehnic vorbind îi este superior. Şi-a menţionat mama, pe încă cineva din familie, pe cardinalul Iuliu Hossu, dorind în acest fel să acopere această portţiune unde era vulnerabil. A rostit nume de oameni. Iohannis nu ştia numele şefului PNL Argeş. Nu a rostit niciun nume de om care să se asocieze cu el. Asta mă pune foarte mult pe gânduri din punct de vedere uman.

Nu aş vota cu Victor Ponta niciun moment. Cred că mulţi îl vor vota pe Klaus Iohannis, pentru că le e teamă de această nouă putere unică după 25 de ani, a urmaşilor Partidului Comunist din România. Iohannis nu a reuşit să convingă personal, nu cred că aduce voturi semnificative. Sunt oamenii care vor vota împotriva lui Victor Ponta”, a spus editorialistul pe gândul.info

Citește și: Raed Arafat a anuntat cu cine voteaza

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.