Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, 'victima' coronavirusului: Digi 24 anunţă că a suspendat emisiunea în care apare CTP

www.digi24.ro
CTP

Postul de televiziune Digi24 anunţă își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi. Prima măsură este eliminarea din grilă a emisiunii în care apare Cristian Tudor Popescu.

"În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi 24.

Continuăm să transmitem în direct și integral informaţiile şi comunicatele oficiale ale Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență și ale celorlalte autorităţi publice implicate în gestionarea stării de urgență, iar jurnaliștii postului de televiziune vor respecta în continuare misiunea deontologică de informare corectă și riguroasă a populației României pe întraga durată a stării de urgență", informează Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.