Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiana Anghel nu-l uită pe Horia Georgescu: Am suferit enorm, nemeritat!

Senatorul PC Cristiana Anghel este unul dintre oamenii care s-au bătut intens cu ANI, în mod special cu șeful instituției, Horia Georgescu, cel care acum este reținut 24 de ore de procurorii DNA. Anghel ne-a explicat că nu are nimic personal cu Horia Georgescu, dar modul în care acesta a înțeles să-și exercite funcția îl dezonorează complet.

”Cum pot eu să uit că am făcut 6-7 sesizări la Biroul Permanent al Senatului și către CNI, pentru a vedea raportul privind declarația de avere a domnului Georgescu și mi s-a spus că nu am dreptul. Răspunsurile pe care le-am primit de la CNI le consider o bătaie de joc din partea acestei instituții.

Am făcut 2 interpelări să-mi pună la dispoziție organizarea ANI și mi-a zis că-mi răspunde doar dacă fac cerere pe legea 544, în condițiile în care eu sunt senator al României, iar ANI este obligată de lege să prezinte raportul de activitate anual în Senat.

Pe mine m-au luat și m-au târât la ÎCCJ pentru că i-am acuzat că fac politiție politică. Eu nu m-am făcut niciodată preș în fața nimănui, cu atât mai puțin a ANI.  I-am acuzat că fac poliție politică și le-am solicitat să-mi rezolve cazul! Am fost împotriva măririi salariilor lor. Am propunere legislativă de modificare a legii ANI, prin urmare le-am fost ca un ghimpe în coastă. M-am dus în fiecare săptămână la ei, de la un moment dat nu mă mai primeau nici în curtea instituției. În cazul meu aveau la dosar un singur articol calomnios din Evenimentul Zilei, cu o caricatură drept fotografie. Eu m-am dus cu dosarul blindat la ei!

Eu nu am o problemă cu ANI ca instituție, pentru că este o instituție necesară și fundamentală în actualul context din România. Nici de necazurile domnului Georgescu nu pot zice că mă bucur, că nu mă pot bucura de răul unui om, însă ceea ce a făcut el în funcția de șef al ANI nu-l onorează deloc”, ne-a declarat Cristiana Anghel.

Senatorul Cristiana Anghel a fost anchetată de ANI pentru un presupus fals în declarații, pentru neavând mutație în buletin acolo unde a locuit. În cele din urmă, acuzațiile ANI au fost demolate, iar Cristiana Anghel a primit Ordonanță de neîncepere a urmăririi penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.