Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi le-a spus totul despre FCSB celor de la Lazio: 'Echipa are câteva dificultăți în apărare'

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

FCSB și Lazio se vor duela în 16-imile Europa League, pe 15 și 22 februarie.

Cristiano Bergodi, fost jucător la Lazio, din 1989 până în 1996, și fost antrenor la FCSB în 2009, a vorbit pentru site-ul lalaziosiamonoi.it despre echipa roș-albastră, potrivit gsp.ro.

Tehnicianul italian a dat detalii despre jocul echipei antrenate de Nicolae Dică și a explicat care sunt punctele slabe și atuurile roș-albaștrilor.

Citește și: Igli Tare: 'Sunt mulţumit de tragerea la sorţi pentru Liga Europa, puteam să întâlnim o adversară mai celebră decât FCSB'

"Primul detaliu care trebuie luat în calcul e că Lazio va juca în campionat în acea perioadă, în timp ce Steaua va veni după pauza de iarnă. Campionatul se întrerupe, iar în perioada de pauză echipele fac cantonamente scurte, de 10-12 zile. Jucătorii lui Lazio se vor afla în mijlocul campionatului, iar românii vor evolua doar în amicale în perioada de pauză. Vor fi odihniţi, dar nu vor fi în tensiunea specifică unor meciuri importante.

Echipa joacă într-un sistem 4-2-3-1 și nu are un colectiv puternic. Se bazează pe individualităţi. A transferat mai mulţi jucători interesanţi, tineri, de la Viitorul, dar acum e pe locul 2, în spatele lui CFR Cluj. Steaua are individualităţi bune, precum Constantin Budescu. Când el e pe teren se vede că e genial cu mingea la picior. E un trequartista pur și joacă mereu în spatele atacantului. Gnohere este un marcator adevărat, cu 13 goluri. Este un jucător puternic, i se zice «Bizonul», dar nu are experiența lui Alibec, care trebuia să fie atacantul titular, dar s-a accidentat.

Meciul se va juca pe Arena Națională, care se va umple la ora meciului, având în vedere cât de important va fi meciul. În România echipa este cunoscută datorită lui Ștefan Radu. Jucătorii lui Lazio sigur nu vor fi intimidați.

Echipa are câteva dificultăți în apărare. De exemplu, Gabriel Enache joacă pe postul de fundaş dreapta, deşi el este mijlocaș, și are dificultăţi pe faza defensivă.
Un alt jucător din apărare este Mihai Bălaşa, care a evoluat la Crotone. Steliștii au probleme atunci când întâlnesc jucători rapizi, care joacă între linii. Ei trăiesc din sclipirile unor jucători şi din acţiunile unu contra unu. La mijloc au fotbaliști care opresc adversarii, dar care nu construiesc foarte mult.

Lazio are o șansă importantă de calificare. Steaua are noroc la trageri, dar nu și de data aceasta. Acum a dat peste una dintre cele mai puternice echipe din Italia și îi va fi greu", a declarat Cristiano Bergodi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.