Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a decis să rămână la Manchester United (AS)

mediacdn.prosport.ro
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a decis să rămână la Manchester United și după finele acestui sezon, potrivit unor informații apărute în presa din Spania. Campania ratată a lui United din acest sezon a ridicat semne de întrebare referitor la viitorul său pe Old Trafford.

Se pare însă că portughezul intenționează să își onoreze restul contractului de doi ani cu Diavolii Roșii.

Potrivit publicației spaniole AS, Ronaldo va duce la bun sfârșit cele 12 luni rămase din contractul de doi ani pe care l-a semnat la revenirea sa neașteptată din vara trecută. Au existat îngrijorări cu privire la poziția sa în privința transferurilor, pe fondul unui sezon dezamăgitor și a incertitudinii cu privire la viitorul manager al clubului.

Cu toate acestea, este posibil ca îndoielile sale să fi primit un răspuns în particular, deoarece spaniolii susțin că Ronaldo este acum încrezător că United a făcut alegerea corectă a viitorului antrenor. De asemenea, se afirmă că el crede că succesorul lui Ralf Rangnick va primi întăriri pentru a ajuta la lupta pentru Premier League și Liga Campionilor în sezonul 2022/23.

Se crede că Ronaldo are legături strânse cu Manuel Sainz, autorul articolului, ceea ce sugerează că șansele ca el să rămână la Manchester în următorul sezon au crescut vertiginos.

Iar informațiile furnizate de Sainz sugerează că starul portughez ar putea ști cine va ocupa postul de antrenor începând din luna iulie.

Joi dimineață, Manchester Evening News a raportat că United îl preferă în prezent pe Erik ten Hag, șeful lui Ajax, ca următoarea numire managerială. Mai târziu în cursul zilei, The Telegraph a afirmat că francezul Paul Pogba va decide următoarea sa mutare abia după expirarea în vară a contractului său cu United.

Pe de altă parte, cel care aproape sigur nu se va afla în sezonul viitor pe banca de rezerve de pe Old Trafford este actualul tehnician, Rangnick. Se așteaptă ca germanul să ocupe un rol de consultant, după perioada în care a fost manager interimar.

AS susține că eliminarea de marți din Liga Campionilor în fața lui Atletico Madrid, a stârnit regrete în rândul unor figuri importante din cadrul clubului cu privire la numirea sa.

Atât de mult încât Diavolii Roșii ar putea lua în considerare demiterea definitivă a lui Rangnick la finalul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.