Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a felicitat clubul Real Madrid cu ocazia împlinirii a 122 de ani de existenţă

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo a felicitat miercuri clubul spaniol de fotbal Real Madrid, la care a evoluat timp de nouă sezoane, cu ocazia împlinirii a 122 de ani de existenţă, informează cotidianul AS, potrivit Agerpres.

"Multe felicitări pentru aceşti 122 de ani de existenţă familiei madrilene. Hala Madrid!", a scris starul portughez pe contul său de pe reţeaua X. El şi-a însoţit mesajul cu o fotografie în care apare ţinând în mână ultimul trofeu al Ligii Campionilor câştigat alături de Real Madrid.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu un total de 451 de goluri în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile. El joacă în prezent la echipa saudită Al-Nassr.

O altă legendă a clubului madrilen, fundaşul Sergio Ramos, care evoluează în prezent la Sevilla FC, a transmis la rândul său un mesaj de felicitare grupării de pe Santiago Bernabeu.

"Felicitări, Real Madrid. 122 de ani în care s-a scris una dintre cele mai aurite pagini ale fotbalului. Este o onoare că am făcut parte din ea", a scris fostul căpitan al Realului.

Sergio Ramos a evoluat între 2005 şi 2021 la Real Madrid, alături de care a cucerit patru Ligi ale Campionilor şi cinci titluri în Primera Division, între alte trofee.

Fondat pe 6 martie 1902, Real Madrid este cel mai titrat club european, după ce a reuşit să câştige de 14 ori în istoria sa cea mai importantă competiţie continentală: Cupa Campionilor/Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.