Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA în cadrul galei The Best de la Zurich, după ce a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale

Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost premiat de FIFA în cadrul galei The Best de la Zurich, după ce a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale, cu 115 goluri, conform news.ro.

"Este un vis devenit realitate. În primul rând, trebuie să le mulţumesc colegilor mei din echipa naţională din ultimii 20 de ani cu care am jucat. Recordul a fost 109, nu? Deci am şase înainte. Sunt atât de mândru. Este un premiu special de la Fifa - o organizaţie pe care o respect foarte mult. Trebuie să mulţumesc şi familiei mele. În curând voi fi din nou tată. Sunt mândru. Este grozav să fii marcatorul tuturor timpurilor. Încă am pasiunea pentru joc şi pentru a marca goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când merg pe teren, chiar şi la antrenament, motivaţia este încă acolo. Chiar şi la 37 de ani în curând, Mă simt bine, continui sa muncesc din greu. Iubesc jocul si am pasiune. Vreau să continui. Sper să mai joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îţi tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti", a declarat Ronaldo.

Portughezul a fost prezent la ceremonia de la Zurich şi a subliniat că îi place mult trofeul primit deoarece "este strălucitor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.