Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a semnat cu Italia Independent! Vedeta va avea propria linie de ochelari de soare

www.sport.ro
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a semnat un contract de colaborare cu grupul Italia Independent și va avea propria linie de ochelari de soare. Fondatorul companiei este Lapo Elkan, acționarul majoritar al clubului Juventus Torino, la care este legitimat portughezul, scrie Mediafax.ro.

Mișcarea este una de marketing, care a fost gândită de Cristiano Ronaldo de ceva timp. După ce au fost semnate toate actele și totul a fost pus la punct, fotbalistul a vorbit despre proiect. „Am fost întotdeauna pasionat de ochelari şi mereu mi-am dorit propria linie.

Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acest proiect.” , a declarat jucătorul portughez într-un comunicat publicat miercuri de Italia Independent.

Citește și: Orban NU SE LASĂ și promite desființarea SIIJ: Vom găsi cea mai bună soluție să o punem în practică

„Astăzi, pentru mine şi pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obţinerea licenţei 'eyewear' CR7 este de o importanţă extraordinară în parcursul nostru de creştere.” , a precizat Lapo Elkan.

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, a câștigat de 5 ori Balonul de Aur. La nivelul echipelor de club, cele ma importante trofee sunt cele 5 Ligi ale Campionilor (4 cu Real Madrid și unul cu Manchester United). Ronaldo evoluează la Juventus Torino din iulie 2018, iar în acest timp a prins 69 de meciuri și a marcat 48 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.