Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, debut victorios în Liga Campionilor Asiei la fotbal

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo a avut parte de un debut victorios în Liga Campionilor Asiei la fotbal, sub culorile echipei saudite Al-Nassr, care a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia iraniană Persepolis, într-o partidă disputată marţi, informează EFE.

După o primă repriză fără gol, Al-Nassr a deschis scorul după pauză, prin Abdulrahman Ghareeb, în urma unui assist al lui Ronaldo (62), iar apoi şi-a majorat avantajul zece minute mai târziu, prin Mohammed Qassem Al Nakhli, conform Agerpres.

Gazdele au evoluat însă în inferioritate numerică din minutul 52, după eliminarea lui Milad Sarlak, care a văzut al doilea cartonaş galben la un fault comis asupra atacantului lusitan.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, este golgheterul istoric al Ligii Campionilor europeni, cu un total de 141 de goluri (105 pentru Real Madrid, 21 pentru Manchester United şi 14 pentru Juventus Torino).

În următorul meci din Liga Campionilor Asiei, Al-Nassr va înfrunta formaţia FC Istiklol din Tadjikistan, care a remizat marţi pe teren propriu cu Al-Duhail din Qatar (scor 0-0), în cealaltă partidă din Grupa E a competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.