Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo debutează cu gol pentru Juventus

Cristiano Ronaldo

Campioana Italiei, Juventus, joacă an de an un meci amical înaintea startului noului sezon din Serie A în compania echipei a doua a clubului din Torino, Juventus B.

Pentru partida amicală de duminică, în primul 11 creionat de Allegri s-a aflat şi portughezul Cristiano Ronaldo, care nu şi-a dezamăgit fanii.

Fostul galatic, a avut nevoie de 8 minute pentru a-şi pune numele pe tabela de marcaj. Cristiano Ronaldo primit o pasă în adâncime şi a şutat fără speranţe pentru portarul echipei a doua, Loria.

Tehnicianul italian a ales un sistem 4-2-3-1, cu Bernardeschi, Dybala şi Douglas Costa în spatele lui Ronaldo. Surpriza lui Allegri a venit prin titularizarea fundaşului Bonucci, care a revenit la "Bătrâna Doamnă", după ce anul trecut s-a transferat la AC Milan. Jucătorul de 31 de ani a fost aplaudat de suporterii torinezi.

În minutul 13, Juventus B a reuşit să marcheze, însă în propria poartă. Scorul a fost dus la 3-0 pentru echipa mare. Dybala a înscris în minutul 31, iar partida continuă să fie tot mai atractivă pentru publicul venit la meci. După alte nouă minute, Dybala a reuşit dubla şi a dus scorul la 4-0.

La pauză, Massimiliano Allegri l-a scos pe Cristiano Ronaldo. Printre modificările făcute în echipă, Pjianic, Mandzukic şi Khedira au intrat pe teren. În minutul 67, croatul de 32 de ani, Mandzukic, a marcat golul cu numărul 5 al partidei.

5 minute mai târziu, partida s-a întrerupt din cauza fanilor. Au invadat terenul. Diferenţa faţă de alte partide este că aceasta este tradiţia, suporterii au voie să intre pe teren pentru a lua autografe şi a face poze cu idolii lor.

Partida nu s-a mai reluat, iar Juventus A s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la echipa B.

"Bătrâna Doamnă" va deschide noul sezon din Serie A, sâmbătă, 18 august, când va juca în deplasare cu formaţia Chievo Verona.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.