Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, după anunţul rezilierii contractului cu Manchester United: Este momentul potrivit pentru o nouă provocare

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo a reacţionat în social media la anunţul rezilierii contractului cu gruparea Manchester United. El consideră că era momentul potrivit pentru o nouă provocare, potrivit news.ro.

„În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit cu o încheiere anticipată a contractului. Iubesc Manchester United şi iubesc fanii şi asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, cred că a fost momentul potrivit pentru mine să caut o nouă provocare. Îi doresc succes echipei pentru finalul sezonului şi în viitor”, a spus jucătorul.

Clubul Manchester United a anunţat, marţi seară, pe site-ul oficial, decizia de a se despărţi de Cristiano Ronaldo, luată de comun acord cu jucătorul.

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV,că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo era legitimat la Manchester United din august 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.