Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, după câștigarea EURO 2016: Am râs, am plâns, am suferit. M-am îmbătat după meci

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu celor de la DAZN Italia, în care a vorbit desre cariera lui și despre cum vede fotbalul. Atacantul în vârstă de 34 de ani a precizat că cel mai important gol al lui a fost reușita din foarfeca în poarta echipei Juventus, când juca la Real Madrid.

"Cel mai important trofeu pe care l-am câștigat în cariera mea este cel obținut cu echipa națională, Campionatul European cu Portugalia. Am râs, am plâns, am fost antrenor, am suferit. M-am îmbătat după meci. Am plâns atât de mult încât mă deshidratasem, am băut doar un pahat de șampanie și eram pușin beat. De obicei nu beau, dar acea zi a fost foarte specială. Este cel mai important trofeu pentru mine", a povestit Cristiano Ronaldo, potrivit marca.com.

Jucătorul formației Juventus a fost rugat să menționeze o calitate și un defect d-ale lui: "Sunt foarte inteligent și nu am defecte. Sunt mereu profesionist.

După cum se știe, am câștigat premiul de cel mai bun jucător din campionatul Italiei. Pentru moment eu sunt (n.red. - cel mai bun din Serie A), nu știu ce se va întâmpla în anul următor, dar acum eu sunt".

Ronaldo a povestit că cel mai important gol al lui este unul marcat împotriva actualei echipe: "I-am dat gol lui Buffon, a fost o reușită foarte specială, pe un stadion frumos, jucând contra unei echipe mari. Publicul m-a aplaudat, a fost o seară specială".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.