Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, după meciul Portugalia – Elveţia: Spectacol de lux al unei echipe care este plină de talent şi tinereţe. Naţionala noastră merită felicitări

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj în social media, după meciul Portugalia – Elveţia, scor 6-1, de la Cupa Mondială, partidă la care a jucat doar pe final. El a notat că echipa Portugaliei este “plină de talent şi tinereţe” şi merită felicitări, potrivit news.ro.

“Zi incredibilă pentru Portugalia, cu un rezultat istoric la cea mai mare competiţie din fotbalul mondial. Spectacol de lux al unei echipe care este plină de talent şi tinereţe. Naţionala noastră merită felicitări. Visul este viu! Până la final! Hai Portugalia!”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Echipa naţională a Portugaliei a întrecut marţi seara, scor 6-1, reprezentativa Elveţiei, în ultimul meci din optimile Cupei Mondiale. Ronaldo a fost rezervă în partida cu elveţienii, el intrând pe teren în minutul 74. Goncalo Ramos, titularizat în locul său, a înscris trei goluri. Lusitanii s-au calificat în sferturile competiţiei, unde vor întâlni Marocul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.