Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo e REVOLTAT de prețurile fotbaliștilor: 'Orice jucător poate costa 100 de milioane de euro, chiar dacă nu a făcut nimic'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a vorbit despre sumele mari plătite pentru jucători, într-un interviu acordat postului portughez TVI.

"Cât valorez eu? Este greu de calculat în fotbalul modern. Cluburile mizează mult pe potenţial, industria fotbalului s-a schimbat. Trecând peste transferul lui Joao Felix (vândut pentru 126 de milioane de euro de Benfica la Atletico Madrid), orice jucător poate fi transferat pentru 100 de milioane de euro, chiar dacă nu a făcut nimic deosebit. Sunt mulţi bani în fotbal", a declarat Ronaldo.

Citește și: Piperea iese la rampă! ‘Nu își dau seama în ce rahat îi bagă acest frustrat?’

Ronaldo crede că grupările cheltuie prea mulţi bani pentru a cumpăra fundaşi şi portari: "Fundaşii centrali şi portarii costă astăzi 70 sau 80 de milioane de euro. Nu sunt de acord, dar aste este lumea în care trăim".

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Manchester United la Real Madrid în 2009 pentru 94 de milioane de euro, un record în acea vreme. Apoi a fost transferat anul trecut de la Real la Juventus pentru 100 de milioane de euro.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.