Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo e sigur: 'NU am nicio îndoială că fac parte din istoria fotbalului'

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo atacantul echipei Real Madrid și al selecționatei Portugaliei, desemnat de FIFA cel mai bun jucător al anului 2016, a declarat marți că nu are "nicio îndoială că face parte din istoria fotbalului".

"Nu am nicio îndoială că fac parte din istoria fotbalului. Acesta a fost întotdeauna țelul meu major, încă de când am început să joc: nu doar să devin un fotbalist, ci să fiu un star, să mă străduiesc întotdeauna să fiu cel mai bun'', a declarat Ronaldo într-un interviu acordat site-ului oficial al FIFA, potrivit Agerpres.

"Trofeele vorbesc singure, fie că sunt titluri, recompense individuale sau recorduri. Este o sursă de mare mândrie, iar acesta mă motivează pentru a continua să muncesc în același mod", a adăugat fotbalistul lusitan.

Citește și: Un tenismen român a fost SUSPENDAT pe viață pentru TRUCARE de meciuri

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a primit luni premiul FIFA — The Best rezervat celui mai bun jucător al anului 2016, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Zurich, care a încununat un an plin de succese pentru portughez, câștigător al Ligii Campionilor și Cupei Mondiale a cluburilor cu Real Madrid, a titlului de campion european cu naționala țării sale, precum și a trofeului Balonul de Aur, atribuit de revista France Football.

Într-un interviu acordat postului de radio Cadena Cope, Ronaldo a denunțat "campaniile" mediatice care l-au vizat, înaintea atribuirii premiului FIFA, legate în special de implicarea sa în scandalul "Football Leaks".

"Au existat multe campanii împotriva mea, în fotbal precum și în afara acestuia. Au vrut să mă lovească din toate părțile, însă The Best a fost The Best, iar acela sunt eu, deci sunt foarte mulțumit", a precizat jucătorul clubului madrilen.

Conform anchetei "Football Leaks", portughezul ar fi evitat să plătească impozite pentru drepturile sale de imagine, în valoare de aproximativ 150 milioane euro, bani pe care i-ar fi încasat în paradisuri fiscale. Cristiano Ronaldo a negat, însă, la vremea respectivă, că ar fi comis vreo ilegalitate, afirmând că "nu are de ce să se teamă".

Fiscul spaniol a deschis o anchetă după dezvăluirile din "Football Leaks", însă cvadruplul câștigător al Balonului de Aur a spus că își păstrează calmul și crede că justiția va tranșa în favoarea sa.

"Mă deranjează și m-a deranjat întotdeauna, dar întotdeauna se face dreptate, așa că vom aștepta și vom vedea ce se întâmplă. Faci atâtea lucruri bune, iar oamenii vor să te lovească pentru a acoperi lucrurile rele pe care le fac alții", a mai spus Cristiano Ronaldo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.