Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, exclus din lotul lui Manchester United pentru meciul cu Chelsea

Facebook
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost exclus de antrenorul Erik ten Hag din lotul echipei de fotbal Manchester United pentru partida cu Chelsea, de sâmbătă, din Premier League, după decizia sa de a părăsi banca de rezerve înaintea finalului meciului cu Tottenham (2-0), de miercuri, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Ronaldo, care nu a jucat niciun minut cu Spurs, a părăsit stadionul înainte de finalul meciului.

''Cristiano Ronaldo nu va face parte din lotul lui Manchester United pentru meciul din Premier League, de sâmbătă, cu Chelsea. Restul echipei este concentrat pe pregătirea meciului'', a transmis Manchester United într-un comunicat publicat joi.

Potrivit jurnaliştilor englezi, starul portughez de 37 de ani i-ar fi spus antrenorului Erik ten Hag, cu care are o relaţie tensionată, că nu doreşte să intre în joc în ultimele minute ale meciului cu Tottenham.

Managerul olandez a declarat după partidă că va ''regla'' chestiunea joi şi ar avea, potrivit presei, susţinerea conducerii clubului pentru scoaterea lui Ronaldo din lot la meciul cu Chelsea.

După ce United a ratat calificarea în Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a încercat să părăsească echipa, dar nu a reuşit să îşi găsească o echipă care să joace în Champions League.

Câştigător a cinci ''Baloane de Aur'', Ronaldo a ratat turneul din Australia şi Asia, din presezon, din motive familiale, iar la meciul amical cu Rayo Vallecano, din iulie, la Manchester, primul sub comanda lui ten Hag, el a plecat de la stadion înainte de final, după ce fusese înlocuit la pauză.

Următoare perioadă de mercato, care îl poate interesa pe Ronaldo, dar şi clubul Manchester United, va începe pe 31 ianuarie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.