Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, frustrat de rezultatele slabe ale echipei sale

Al-Jazeera
Cristiano Ronaldo

Al-Nassr şi-a diminuat şansele în lupta pentru titlu în liga saudită de fotbal, după remiza cu modesta Al-Feiha (0-0), meci în care atacantul portughez Cristiano Ronaldo a părăsit terenul nervos după prestaţia frustrantă de duminică, transmite Reuters.

Liderul Al-Ittihad, care a învins-o pe Al-Wehda (2-1), s-a distanţat la trei puncte de Al-Nassr, având şi avantajul rezultatelor din meciurile directe.

Ronaldo, 38 ani, cu un contract de peste 200 de milioane de euro la Al-Nassr, a şutat de două ori în bară într-un interval de şase minute, iar celălalt atacant, brazilianul Anderson Talisca, golgheterul ligii saudite, nu a fost nici el mai norocos.

Starul portughez a marcat 11 goluri în zece meciuri până acum.

Antrenorul lui Al-Nassr, francezul Rudi Garcia a fost nemulţumit în primul rând de joc: ''Rezultatul cu certitudine este rău şi nu suntem fericiţi. Nu sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor. Le-am cerut să joace la acelaşi nivel cu cel din ultimul meci (5-0 cu Al-Adalah), dar nu s-a întâmplat''.

Al-Nassr, care a câştigat ultimul său titlu în 2019, are un meci crucial pe 18 aprilie în deplasare contra lui Al-Hilal, care este campioana en titre şi ocupă locul patru în clasament.

'Mai sunt şapte meciuri de jucat, vom încerca să recuperăm şi realizăm că nu este aşa uşor după ce pierzi două puncte, dar totul este posibil'', a adăugat Rudi Garcia.

Al-Feiha a postat pe Twitter o imagine editată în care căpitanul său, Sami Al-Khaibari, stă faţă în faţă cu Ronaldo la o masă de şah, similară cu imaginea faimoasă similară dintre rivalii Lionel Messi şi Cristiano. Fotografia a avut peste 1,9 milioane de accesări, comparativ cu cele 100.000 ale altor postări

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.