Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo îi UMILEŞTE pe miliardarii de la PSG şi rescrie istoria în Liga Campionilor - noi RECORDURI:SURPRIZĂ la Liverpool după MĂCELUL din tur / VIDEO

liga campionilor

Seară cu rezultate nebune în optimile Ligii Campionilor. Miliardarii de la Paris St. Germain au fost umiliţi de Real Madrid şi au ratat calificarea în sferturile competiţiei în ciuda unor transferuri de sute de milioane de euro. Madrilenii au câştigat şi returul după ce s-au impus cu 3-1 pe Santiago Bernabeu. Francezii au avut şi un om eliminat în această partidă.

În această partidă, starul Cristiano Ronaldo a rescris istorie în Ligă şi a adunat noi recorduri. Reuşita din meciul cu PSG înseamnă noi recorduri setate de starul portughez. 51 de minute a rezistat defensiva pariziană în faţa celui mai în formă jucător din Ligă. Ronaldo a închis definitiv problema echipei calificate în sferturi cu al 102-lea gol pentru Real în Ligă, în 96 de partide. El a reuşit să puncteze pentru a 9-a oară la rând în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume. Un singur jucător în istoria Ligii mai reuşise o performanţă similară: Ruud Van Nistelrooy.

Ronaldo a înscris în fiecare din cele 8 meciuri disputate în acest sezon de Champions League (6 meciuri în grupe şi optimi tur-retur), fiind primul jucător din istorie care realizează o asemenea performanţă. Reuşita lui Cristiano Ronaldo a fost a 53-a în Ligă pe teren străin. El a înscris doar în deplasare, în Ligă, mai multe goluri decât au reuşit alţi fotbalişti celebri în total, anunţă Digisport.

Thierry Henry - 50

Aldredo di Stefano - 49

Andriy Shevchenko - 48

Zlatan Ibrahimovic - 48

Filippo Inzaghi - 46

Robert Lewandowski - 45

Didier Drogba - 44

PSG - Real Madrid 1-2 VIDEO

Cavani 71 / Ronaldo 51, Casemiro 80

În al doilea meci al serii, Liverpool şi Porto au dat-o la pace, dar cormoranii îşi asiguraseră deja calificarea după victoria categorică din Portugalia, cu scorul de 5-0.

Liverpool - FC Porto 0-0

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.