Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, la moartea lui Maradona: 'Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Un magician inegalabil'

ronaldo maradona

Cristiano Ronaldo a notat, miercuri, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, este mesajul lui Ronaldo.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Numeroase personalităţi ale sportului mondial, precum şi cluburile, au postat în social media şi pe site-urile oficiale mesaje de condoleanţe.

Fostul fotbalist Rudi Voller, în prezent oficial la Bayer Leverkusen, s-a declarat foarte afectat de decesul lui Maradona: “Moartea lui Diego Maradona mă afectează foarte mult. S-a născut în acelaşi an cu mine, aşa că am fost deseori adversari la Cupa Mondială şi în Italia. Un jucător minunat. Decesul său venit prea devreme este o lovitură dură pentru lumea fotbalului”.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

“Odihneşte-te în pace, prietene. O îmbrăţişare puternică familiei sale şi poporului argentinian”, a transmis şi Carles Puyol.

Davor Suker consideră că Maradona a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor: “A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume. Îmi pare foarte rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o trăieşte acum. Am avut norocul să joc cu el, să îi fiu prieten, să mă bucur de fotbalul său, să fiu în acelaşi vestiar cu el. Durerea este foarte mare. Pleacă cel mai mare”.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat

Cluburile la care a jucat Maradona au reacționat și ele.

“Mulţumiri eterne. Diego etern”, este şi reacţia clubului Boca Juniors.

“FC Barcelona exprimă condoleanţe profunde după decesul lui Diego Armando Maradona, jucător la clubul nostru (1982-84) şi un idol pentru fotbalul mondial. Odihneşte-te în pace, Diego. Mulţumim pentru tot, Diego”, a scris FC Barcelona pe Twitter.

Citește și: Ministrul Finanțelor a făcut anunțul: Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin Covid-19

“Lumea aşteaptă cuvintele noastre, dar nu există cuvinte pentru a descrie durerea prin care trecem. Acum este momentul să plângem”, a reacţionat şi Napoli.

“Eroul unei ţări întregi şi al fotbalului însuşi. Unul dintre cei mai mari fotbalişti care au evoluat vreodată şi am avut norocul să ne bucurăm de tine la Sevilla FC. Diego Armando Maradona, etern pentru totdeauna. Odihneşte-te în pace”, a notat FC Sevilla.

Citește și: Ionel Dancă lansează un nou atac la adresa PSD: A făcut tot posibilul să împiedice combaterea răspândirii epidemiei

“Vei fi mereu în inimile noastre”, a notat Newell’s Old Boys pe Twitter.

“Diego etern”, a scris şi Argentinos Juniors.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani.

Citește și: SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.