Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, 'mândru' că este cel mai titrat jucător internaţional

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, vineri, că este ''mândru'' după noul record stabilit joi în meciul dintre echipele Portugaliei şi Liechstenstein (4-0), în urma căruia a devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii la o echipă naţională masculină de fotbal (197), informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Cristiano a relatat "senzaţiile bune" pe care le-a trăit în cursul meciului în care, pe lângă record, a semnat şi o dublă la victoria Portugaliei.

"Mândru că sunt cel mai selecţionat jucător", a scris fotbalistul lusitan în postarea sa, care a adunat 8 milioane de aprecieri.

"Am avut senzaţii bune să joc din nou pentru echipa naţională, să înscriu pe un stadion care îmi este atât de drag", a mai spus Ronaldo.

Atacantul în vârstă de 38 de ani, care a joacă acum la clubul saudit Al-Nassr, a fost titular în prima partidă a lusitanilor din campania de calificare la Campionatul European care va avea loc în Germania, depăşindu-l cu această ocazie pe kuweitianul Bader Al-Mutawa (196) cu care a împărţit până acum recordul de selecţii.

Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă în meciul cu Liechtenstein şi a ajuns la un total de 120 de goluri înscrise în tricoul Seleccao, îmbunătăţindu-şi astfel recordul mondial de goluri înscrise pentru echipa naţională. El deţine acum două dintre cele mai impresionante recorduri din fotbalul internaţional masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.