Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo marchează pe bandă rulantă: încă două goluri pentru echipa națională

cristiano ronaldo portugalia

Cristiano Ronaldo și-a continuat forma foarte bună pentru Portugalia, marcând încă două goluri în victoria cu 6-0 a țării sale în fața Luxemburgului, duminică, într-un meci din preliminariile Euro 2024, oferindu-i acesteia a doua victorie în patru zile.

Jucătorul în vârstă de 38 de ani a reușit o dublă împotriva Liechtensteinului joi și a mai înscris de două ori în Luxemburg, extinzându-și astfel recordul de goluri la echipa națională la 122 în 198 de apariții, conform Mediafax.

Joao Felix, Bernando Silva, Bernando Silva, Otavio și Rafael Leao au marcat celelalte goluri pentru a plasa Portugalia pe primul loc în Grupa J după un debut facil de campanie de calificare.

Noul selecționer Roberto Martinez l-a readus pe Ronaldo în echipa de start săptămâna trecută și a păstrat încrederea în el pentru meciul din Luxemburg, unde a fost nevoie de doar nouă minute pentru ca superstarul veteran să deschidă scorul, trimițând în poartă mingea centrată de Nuno Mendes.

Joao Felix a dublat avantajul în minutul 15, înălțându-se peste apărarea luxemburgheză pentru a marca din centrarea lui Silva. Apoi, același Silva a înscris cu capul minute mai târziu, după ce a fost lansat de Joao Palhinha.

Bruno Fernandes l-a servit pe Ronaldo pentru al patrulea gol, imediat după jumătatea de oră de joc, cu o angajare în profunzime, finalizată cu precizie.

Luxemburgul a opus mai multă rezistență după pauză, dar în minutul 77 Rafael Leao i-a centrat lui Otavio care a înscris cu capul al cincilea gol al Portugaliei.

Ruben Neves, care încă nu a marcat pentru Portugalia, a lovit bara transversală cu o lovitură liberă în minutul 83, înainte ca imediat după aceea să se acorde un penalty, când căpitanul luxemburghez Laurent Jans l-a faultat pe Rafael Leao.

Atacantul de la AC Milan a executat lovitura de pedeapsă, dar șutul său a fost apărat de portarul luxemburghez Anthony Moris.

Leao a răzbunat ratarea în minutul 88, când a alergat jumătate de teren pentru a ajunge la pasa lui Reuben Neves, marcând pentru scorul final de 6-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.