Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo nu a evoluat în amicalul disputat cu porţie închise de Manchster United

www.digisport.ro
cristiano ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu a evoluat niciun minut în meciul amical pe care Manchester United l-a disputat cu porţile închise, miercuri, în compania formaţiei galeze Wrexham, informează EFE, potrivit Agerpres.

Starul lusitan a asistat de pe marginea terenului la acest joc, câştigat de echipa sa cu scorul de 4-1. Printre cei care au evoluat în acest meci s-au numărat danezul Christian Eriksen, care a înscris şi unul dintre goluri, şi argentinianul Lisandro Martinez, jucători recrutaţi în această vară de Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit luni la Manchester, iar marţi a efectuat primul său antrenament alături de coechipierii săi, după ce a ratat turneul efectuat de United în Asia şi Australia, invocând unele probleme personale.

Golgheterul portughez, în vârstă de 37 de ani, a avut în cursul zilei de marţi o reuniune cu antrenorul olandez Erik ten Hag şi cu conducerea lui United, la care a luat parte şi Sir Alex Ferguson, legendarul manager al grupării din Premier League, în cursul căreia s-a discutat viitorul său la clubul englez.

Manchester United va mai disputa încă două meciuri amicale în acest weekend, înainte de a debuta în noua ediţie din Premier League. Sâmbătă, englezii o vor înfrunta pe Atletico Madrid, la Oslo, iar duminică vor juca cu o altă echipă spaniolă, Rayo Vallecano, pe Old Trafford.

Elevii lui Erik ten Hag vor începe noul sezon duminica viitoare (7 august), pe teren propriu, împotriva formaţiei Brighton & Hove Albion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.