Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo nu va merge cu Juventus la turneul din SUA

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu va face deplasarea la turneul pe care Juventus îl va desfăşura în SUA. Portughezul nu este singurul nume mare care lipseşte. Campioana Italiei va lăsa acasă mai mulţi fotbalişti importanţi, informează mediafax.

Juventus se pregăteşte cu meciuri tari de următorul sezon al Champions League. Va realiza un stagiu de pregătire în SUA, unde va juca împotriva unor adversari cu nume, precum Benfica, Real Madrid şi All-Star MLS. Duminică, Massimiliano Allegri a anunţat lotul care va face deplasarea pe continentul american, dar a decis să menajeze câţiva dintre jucătorii care au evoluat la Campionatul Mondial.

Practic, cele mai importante nume ale lui Juventus vor rămâne în vacanţă. Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Juan Cuadrado, Rodrigo Betancour, Douglas Costa, Mario Mandzukic, Marko Pjaka şi Blaise Matuidi vor avea parte de o pauză prelungită.

Potrivit presei din peninsulă, cei 9 vor intra în vederile lui Allegri la sfârşitul acestei luni, când echipa se va întoarce în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.