Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleacă de la Manchester United? Cristiano Ronaldo a primit o ofertă din Arabia Saudită de 250 milioane de dolari

Facebook
Cristiano Ronaldo

Lui Cristiano Ronaldo i s-ar fi oferit șansa de a părăsi Manchester United și de a câștiga 250 milioane de dolari în Arabia Saudită. Informația a fost dezvăluită de TVI News din Portugalia, în contextul în care portughezul vrea să plece, dar nu este lăsat, anunță mediafax.

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford în această vară, el solicitând acordul clubului în acests sens, fără a-l primi însă. Se crede că principala sa nemulțumire ar fi faptul că „diavolii roșii” nu evoluează în Liga Campionilor.

Totuși, Ronaldo ar fi primit o ofertă care l-ar determina să părăsească Europa pentru prima dată în carieră și să încaseze 250 milioane de euro, timp de doi ani, în Orientul Mijlociu.

În timp ce jucătorul în vârstă de 37 de ani continuă să lipsească din turneul de pre-sezon al lui United din "motive familiale", TVI News din Portugalia natală - citată de CNN - susține că un club saudit nenominalizat ar fi făcut o ofertă uluitoare pentru a-l transfera pe Ronaldo.

Salariul său s-ar ridica la 2,4 milioane euro pe săptămână, de peste cinci ori mai mult decât câștigă superstarul mondial în prezent la Manchester. De asemenea, Diavolii Roșii ar urma să primească o taxă de transfer în valoare de 28 de milioane de euro, mai mult decât dublu față de cât au plătitlui Juventus pentru serviciile sale vara trecută.

Pentru a îndulci această afacere fără precedent, gruparea saudită este pregătită să îi plătească agentului lui Ronaldo, Jorge Mendes, un comision de aproximativ 20 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.