Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi după eliminarea din Liga Campionilor - Au făcut pe ei! Ce să fac de unul singur?

Cristiano Ronaldo

Ajax i-a scos din competiţie pe cei de la Juventus, bianconerii fiind unii dintre favoriţii la câştigarea trofeului, iar starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a făcut un gest care nu s-a văzut la TV, dar, totuşi, a fost surprins de camere şi a ajuns în presa din Spania potrivit mediafax.

Dezamăgirea lui Ronaldo a fost cruntă când Ajax a eliminat-o pe Juventus. Transferul lui în Italia a fost făcut tocmai pentru câştigarea Ligii Campionilor, însă "Bătrâna Doamnă" s-a oprit în sferturile de finală, iar acest lucru a adus un val de frustrare în rândul celor de la Juventus.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

Camerele TV l-au surprins pe Ronaldo la doar câteva secunde după încheiere meciului în momentul în care făcea un gest incalificabil la adresa coechipierilor săi. "Au făcut pe ei! Ce să fac de unul singur?", se poate traduce gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo la adresa propriei echipe.

Totuşi, Juventus a aproape de câştigarea titlului în Italia, al optulea la rând. Trupa lui Allegri mai are nevoie de doar un punct pentru a-şi asigura matematic coroana de campioană în Serie A. Şase etape mai sunt de disputat din acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.