Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo: 'Sunt foarte emoţionat de revenirea la Manchester'

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a revenit pe Old Trafford, locul unde a cunoscut primele succese importante, scrie Mediafax.

După nouă ani, portughezul s-a întors pentru duelul de Champions League, dintre Manchester United şi Juventus (marţi, 23 octombrie, ora 22:00). Jurnaliştii britanici nu au ratat şansa de a surprinde momentul în care Ronaldo păseşte pe gazonul echipei pe care a reprezentat-o timp de şase sezoane.

”Balonul de Aur” a fost legitimat la United în perioada 2003-2009, alături de care a cucerit 14 trofee, printre care o Ligă a Campionilor, în 2008, iar la conferinţa premergătoare meciului şi-a adus aminte de Sir Alex Ferguson, omul care l-a transformat dintr-un puşti cu potenţial într-o mare vedetă a fotbalului internaţional: "Sunt foarte emoţionat de revenirea la Manchester, atunci când s-a tras la sorţi mi-am amintit întreaga perioadă petrecută aici. Cu United am câştigat totul. Mi-am amintit de un public fantastic, dar şi de o persoană pe care nu am cum să o uit, Sir Alex Ferguson. El m-a ajutat cel mai mult, îi transmit toate cele bune.

Citește și: Mircea Rednic: 'Sunt dezamăgit, trist, sunt lucruri negative pe care le-am văzut. Sunt doar 2-3 jucători care m-au convins, atât'

Va fi un meci dificil, Manchester United este o echipă tare, care joacă acasă, dar noi avem atuurile noastre, suntem Juventus. Dacă jucăm bine, aşa cum îşi doreşte antrenorul nostru, avem şanse mari să câştigăm. Trebuie să îi respectăm pe cei de la United, dar să îi învingem. Iar cu un succes, practic, ne calificăm", a spus Ronaldo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.