Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, surprins de calitatea ligii saudite

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Starul Cristiano Ronaldo a mărturisit că a fost surprins de nivelul de competitivitate al ligii de fotbal din Arabia Saudită (Saudi Pro League), în care evoluează din ianuarie după transferul la Al-Nassr, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

''Cred că ar trebui să privim Saudi Pro League într-un mod diferit. Nu voi spune că este ca Premier League, pentru că ar fi o minciună. Dar este o ligă foarte competitivă şi sunt surprins pozitiv, pentru că este foarte echilibrată şi cu echipe bune. Sunt sigur că în anii următori această ligă va fi a patra, a cincea sau a şasea cea mai competitivă din lume'', a declarat Ronaldo, care a semnat pentru Al-Nassr un contract pe doi ani şi jumătate.

Atacantul portughez de 38 ani a fost convocat pentru primele meciuri ale naţionalei sale în preliminariile EURO 2024, cu Liechtenstein (joi) şi cu Luxemburg (duminică).

La ultimele două meciuri ale Portugaliei la CM 2022, selecţionerul Fernando Santos l-a ţinut pe banca de rezerve, iar dacă va juca împotriva Liechtensteinului, acum sub comanda lui Roberto Martinez, va bifa al 197-lea său meci. Ronaldo îl va depăşi astfel pe Bader Al-Mutawa (Kuweit), cu care se află la egalitate cu cele mai multe meciuri disputate la nivel de naţională.

''Îmi place să bat recorduri, am bătut numeroase recorduri... În plus, pe lângă faptul că sunt cel mai bun golgheter all-time la echipele naţionale (118 goluri), îmi doream să fiu şi jucătorul internaţional cu cele mai multe meciuri'', a adăugat Ronaldo.

Portugalia evoluează în Grupa J în preliminariile EURO 2024, din care mai fac parte Bosnia-Herţegovina, Islanda şi Slovacia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.