Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, ţinta criticilor în Arabia Saudită, după gesturi obscene la meciul echipei Al-Nassr cu Al-Shabab

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a confruntat cu o avalanşă de critici după ce a părut să facă un gest obscen la finalul victoriei cu 3-2 a echipei Al-Nassr în faţa celor de la Al-Shabab, duminică, în campionatul Arabiei Saudite, potrivit news.ro.

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalty în minutul 21, dar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final.

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

În fundal, se auzea scandat numele lui "Messi", făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal. Incidentul nu a fost surprins la televizor, dar unii experţi saudiţi au spus că Ronaldo ar trebui să fie pedepsit. Nu a existat niciun răspuns oficial, dar ziarul saudit Asharq al-Awsat a anunţat că federaţia naţională de fotbal (SAFF) a deschis o anchetă în legătură cu incidentul.

"Comisia de disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aştepta şi vom vedea", a declarat Waleed Al Farraj, un important scriitor şi prezentator de televiziune saudit, la X. "Totul are limitele sale, indiferent cât de faimos eşti. Aşa sunt marile ligi".

Ronaldo, care a venit la Al-Nassr ca jucător liber de contract la sfârşitul anului 2022, este în fruntea clasamentului marcatorilor din campionat, cu 22 de goluri în 20 de apariţii până acum în acest sezon. Al-Nassr se află pe locul doi în clasament, cu 52 de puncte, la patru în spatele lui Al Hilal, care are un meci mai puţin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.